Studio Wiegers is een grafisch ontwerpbureau gespecialiseerd in het vormgeven van informatie en het bedenken/realiseren van concepten.
Erik Wiegers
Eigenaar | ontwerper
Een grafische meerkamper; legt de lat hoog op details. Sterk in het bedenken van ideeën en het samenbrengen van beeld en tekst. Duikt daarbij graag in de rol van ontvanger. Gaat hard op fonts. Wordt ook blij van letterschilderen.
Mail | 06 - 361 215 80 | LinkedIn
Thijs Brouwers
Vormgever | fotograaf
Legt complexe onderwerpen in de houdgreep op het Illustrator-canvas. Denk o.a. aan schema's, icons en maps. Van huis uit fotograaf, maar doet tevens dingen met bewegend beeld. Grijnst van obscure GIF's.
Mail | 06 - 435 463 52 | LinkedIn

‘Met krachtige ontwerpen vertalen we de vraag van opdrachtgevers naar creatieve en verrassende communicatieconcepten. Daarmee weten we zowel on- als offline projecten te realiseren die perfect aansluiten op de belevingswereld van de doelgroep.’
Studio Wiegers – uw grafisch ontwerpbureau!
Bent u op zoek naar een grafisch ontwerpbureau in de omgeving van Zutphen? Wilt u informatie op een creatieve en aantrekkelijke manier verwerken in bijvoorbeeld een brochure of infographic? Of heeft u zelf ideeën en wilt u samen met ons hier een krachtig ontwerp van maken? Dan is Studio Wiegers hét grafisch ontwerpbureau dat u zoekt! Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het vertalen van de wensen en ideeën van onze opdrachtgevers door middel van krachtige en creatieve ontwerpen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Wie zijn wij?
Wij zijn Studio Wiegers en zijn gevestigd in Zutphen. Wij weten als geen ander hoe wij informatie kunnen visualiseren door beeld en tekst samen te brengen. Door onderzoeksresultaten en (complexe) gegevens op een creatieve en aantrekkelijke manier weer te geven, komen deze veel beter tot hun recht en komt de boodschap beter aan bij het publiek. Wanneer informatie wordt gevisualiseerd, wordt deze informatie sneller verwerkt en beter onthouden. Een beeld zegt meer dan duizend woorden toch?
Wat doen wij?
Bij Studio Wiegers zijn we gespecialiseerd in het visualiseren van informatie. Dit doen wij op zo’n manier dat er een meerwaarde wordt gecreëerd ten opzichte van de oorspronkelijke informatie. Wanneer wij een grafisch ontwerp maken, houden wij altijd in ons achterhoofd dat een ontwerp niet alleen mooi moet zijn, maar dat de boodschap moet aankomen bij de doelgroep en deze tot actie aanzet. Bij het ontwerpen bekijken we dan ook welke middelen, zoals brochures, folders of advertenties, we het beste kunnen inzetten om dit doel te bereiken. Het hele proces staat in het teken van de beste keuzes maken om de perfect mediamix te vinden die bij uw wensen past. Samen met de opdrachtgever bespreken wij ideeën en wensen en hieruit volgt een creatief en verrassend communicatieconcept.
Op zoek naar een grafisch ontwerpbureau? Studio Wiegers!
Zoekt u een grafisch ontwerpbureau om informatie op een aantrekkelijke en creatieve manier te visualiseren? Wilt u weten wat Studio Wiegers voor u kan betekenen? Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen en wij bellen u terug!
Back to Top